Ταξιδεύοντας στην Αθήνα, Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα τουριστών στην Ευρώπη. Η χώρα έχει πολλά ιστορικά και φυσικά θαύματα στο ενεργητικό του, αλλά ίσως το πιο επισκέφθηκε είναι η πρωτεύουσα πόλη-Αθήνα. Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στην Αθήνα, τότε που αναγράφονται παρακάτω είναι μερικά από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε.

Ο καθένας που επισκέπτονται την Αθήνα θέλει να ξέρει τα καλύτερα μέρη για να δείτε, μήπως λείπει κάτι. Λοιπόν, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις εξέχουσες θέσεις στην ελληνική κεφαλαίου.Λοιπόν, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις εξέχουσες θέσεις στην ελληνική κεφαλαίου.

Η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας

αρχαίου πολιτισμού Ελληνική έχει μια ιστορία να πει, ότι μπορείτε να πάρετε να ξέρετε, αν έρθει στην Ακρόπολη και να δείτε τον Παρθενώνα. Το εντυπωσιακό κτίριο που κατακλύζει εκεί με τα τεράστια επιτεύγματα της ανθρωπότητας. Όταν μπαίνετε στην περιοχή, θα πρέπει επίσης να διερευνήσει άλλους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού, Θέατρο Διονύσιο και την Αρχαία Αγορά και Keramiekos. Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι επίσης αξίζει μια περιήγηση. Απολαύστε την υπέροχη θέα της Αθήνας και τους γύρω ναούς κάτω από την Ακρόπολη.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Δείτε το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού που ξεκίνησε με τον πολιτισμό νησί των Κυκλάδων και των Μινωιτών και Μυκηναίων, και έρχονται με την παρούσα. Το μουσείο στεγάζει μια συναρπαστική συλλογή της αρχαίας ελληνικής γλυπτικής, κοσμήματα, κεραμικά, και το Αντικυθήρων συσκευής. Υπάρχουν πολλά άλλα μουσεία της Αθήνας που μπορείτε να επισκεφθείτε, ανάλογα με το ενδιαφέρον σας. Για τους οπαδούς νομίσματος, υπάρχει το Μουσείο Nuimismatic? όσους ενδιαφέρονται για τις θρησκευτικές εικόνες πρέπει να επισκεφθείτε το Βυζαντινό Μουσείο. Για εκείνους περίεργος για την αρχαία πολέμου, υπάρχει το Πολεμικό Μουσείο για να εξερευνήσετε και για τους μαθητές και θαυμαστές της ιστορίας, τον εντοπισμό το ταξίδι από την αρχαιότητα έως Εκσυγχρονι- το Μουσείο Μπενάκη έχει πολλά να εμφανιστεί.

Ακρωτήριο Σούνιο και το Ναό του Ποσειδώνα

Βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα στη θάλασσα, και είναι χτισμένο ακριβώς στην ίδια την άκρη της Αττικής χερσονήσου. Ο Ναός του Ποσειδώνα, θεού της θάλασσας, είναι ένας αρχαίος τόπος λατρείας δημοφιλής μεταξύ τόσο των τουριστών και ντόπιων. Μπορείτε να δείτε τα σκαλιστά γκράφιτι του Λόρδου Βύρωνα και να κολλήσει γύρω για να δει ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο. Ένα μεγάλο μέρος για τη λήψη μια εικόνα του ήλιου που δύει κατά το ερειπωμένο μνημείο μαζί με μια καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η Πειραιά

Ο Πειραιάς είναι το λιμάνι της πόλης των Αθηνών και μπορείτε να γλιστρήσει μακριά εδώ για να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τη θάλασσα. Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά ή το Ναυτικό Μουσείο, πριν ξεκινήσετε για να απολαύσετε τις γαστρονομικές απολαύσεις διαθέσιμες στο μικρό νησί. Τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της Μικρολίμανο συνιστάται ως ένα καλό μέρος για να φάτε στο Πειραιά.

Η Πλάκα

Η Πλάκα είναι κοντά στην Ακρόπολη, είναι η περιοχή της εκκαθάρισης δρόμους γύρω από την Ακρόπολη. Κοιτάξτε γύρω σας, περιηγηθείτε μέσα από τα μικρά καταστήματα, εστιατόρια, και να πάρετε την αφθονία σας της τοπικής αρχιτεκτονικής. Αφιερώστε λίγα λεπτά στο Μοναστηράκι ή Θησείο, ενώ είστε εκεί.

Η Νυχτερινή Ζωή

Η Αθήνα είναι μια πόλη που γίνεται πιο ζωντανό μετά τη δύση του ηλίου. Τα τουριστικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά - αλλά και οι ταβέρνες. 22:00 είναι η ώρα, τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταθεί! Ως τουρίστες, αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής για να μετακινηθούν, όπως η Αθήνα είναι μια από τις ασφαλέστερες πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στην Αθήνα, αλλά αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι ένα απολύτως «must». Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Ελλάδα, κρατήσεις ξενοδοχείων και άλλες ρυθμίσεις που θα πρέπει ιδανικά να γίνουν καλά εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα ταξίδια σας με ελάχιστο ενοχλήσεις. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να μαγειρέψουν ένα lastminute διακοπές, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να ελέγξετε έναν κατάλογο ξενοδοχείο. Θα σας παρέχει ένα ρεύμα επιλογές, καθιστώντας ευκολότερο για εσάς να βρείτε μόνοι σας ένα κατάλληλο κατάλυμα, το οποίο είναι πιο σημαντικός παράγοντας για να κάνουν ή να χαλάσουν τις διακοπές.

Category:  Europe
Tag: culture